Sloopwerken2024-05-29T14:33:42+02:00

Sloopwerken

Dit betekent voor ons als sloopaannemer St. Nicolaas op een zo economische en verantwoordelijke manier slopen. Hierbij staat veiligheid en milieu hoog op onze lijst. Ook al beschikken wij over een zeer ruime ervaring, is het de benodigde kennis die in dit vak zo belangrijk is. Zo houden wij ons continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikken over een bijzonder compleet machinepark. Of het nu gaat om het saneren van asbest of het bouwrijp maken van grond wij leveren goed werk tegen concurrerende prijzen op een moment dat het u past.

Sloopwerken
Sloopwerken

Sloopwerkzaamheden

Slopen is een specialistisch vak. De sloopwerkzaamheden eisen een strakke organisatie, een juiste planning en de beste verwerking van het sloopafval. Bij deze sloopwerkzaamheden, die variëren van renovatie- tot totale sloopwerk, van kleine bouwwerken tot complete woonwijken met zowel laag- als hoogbouw, kies je natuurlijk voor de juiste machines. Machines die je kan uitrusten met hydraulische scharen, vergruizers of sorteergrijpers. En voor de renovatie sloop is het kleinere sloopmateriaal, zoals sloophamers, betonboor- en zaaginstallaties onmisbaar. Wij kiezen voor elk sloopproject altijd de beste materialen. Want onze opdrachtgevers waaronder aannemers, overheid en particulieren willen ook graag het beste eindresultaat.

Al ruim 55 jaar

Nog niet zo lang geleden werd er veelvuldig gesloopt met de handhamer en koevoet. Bij de grotere sloopwerkzaamheden werd er gebruik gemaakt van de ‘de beul’, een grote ijzeren bal bevestigd aan een kraanmachine, en werden de sloopmaterialen nog met de hand gesorteerd. Deze sloopmethoden zijn verleden tijd. De ‘beul’ veroorzaakte te veel trillingen aan omliggende gebouwen en heeft inmiddels plaats gemaakt voor hydraulische betonschaar en vergruizer. Het sorteren van de materialen gebeurt nu volledig machinaal door middel van sorteergrijpers. In de toekomst spelen nog geavanceerde machines een grote rol en zal de nadruk steeds meer liggen op kwalitatief snel en selectiever slopen.

Sloopwerken

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Wat zijn sloopwerkzaamheden?2023-03-06T13:05:39+01:00

Sloopwerkzaamheden zijn er in allerlei complexiteiten. Het kan bijvoorbeeld gaan om een grote renovatie- en totaalsloop, maar ook om specialistisch inpandig sloopwerk. Gelukkig staan onze sloopexperts voor u klaar, om u te helpen bij elk sloopwerk.

Mag je slopen zonder sloopvergunning?2023-03-06T13:06:00+01:00

Wanneer het totale sloopafval minder is dan 10m3, mag er zonder vergunning of melding worden gesloopt. Wel is het hierbij belangrijk dat er geen asbest aanwezig is. Dit moet namelijk apart worden verwijderd.

Ga naar de bovenkant