Amoveren

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen met het amoveren van gebouwen? Bij Gebr. St. Nicolas zijn we gespecialiseerd in sloopprojecten op maat. Geen klus is te groot of te klein voor ons ervaren team. Wij zijn trots op ons werk en stellen de veiligheid van onze werknemers en de gemeenschap altijd voorop. Wanneer u ons inhuurt voor een klus, kunt u er zeker van zijn dat deze goed wordt uitgevoerd. We werken met u samen om een plan te ontwikkelen dat voldoet aan uw unieke behoeften en zien er vervolgens op toe dat het wordt voltooid. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan uw volgende sloopproject.

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Amoveren | Gebr. St. Nicolaas

Amoveren is het afbreken van een gebouw of object. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld om plaats te maken voor nieuwbouw, om een overlast gevend pand te verwijderen of om een gebied opnieuw in te richten. Bij Gebr. St. Nicolaas doen we dit altijd op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Wij handhaven de circulair slopen methode.

Ook met asbest kunnen wij u helpen

De kans is aanwezig dat tijdens het sloopproces, asbest geconstateerd wordt. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Gelukkig beschikken onze medewerkers over de nodige kennis om dit veilig te verwijderen. Zo hoeft u geen derde partij in te schakelen, maar kunnen wij meteen deze klus voor u klaren.

Amoveren

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen omtrent het amoveren van gebouwen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Ook wanneer u een offerte wilt aanvragen voor een project kunt u via onze website een verzoek indienen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.