Over ons

55 jaar slopen met verstand

Sloopwerken zijn meestal niet standaard. Om te bouwen heb je bouwtekeningen nodig. Om te slopen heb je vooral ervaring, kennis en inzicht nodig. De sloper wordt om een sloopplan gevraagd. Elk sloopplan wordt door ons zodanig opgesteld dat we efficiënt en veilig de klus kunnen klaren. Dit vereist denk- en rekenwerk, inlevingsvermogen en kennis van belastingen, materieel en randvoorwaarden etc. Bij Gebr. St. Nicolaas B.V. gaan we graag de uitdaging aan.

Mensen zijn ons kostbaarste goed, hier zijn wij dus zuinig op. Vanuit ons magazijn worden de medewerkers van goedgekeurd en ergonomisch verantwoord gereedschap voorzien. Ook de PBM’s voldoen aan de eisen. Persoonlijke wensen worden (mits redelijk) gehonoreerd. Onze machine-, wagenpark staat er keurig bij.

Gebr. St. Nicolaas B.V. begrijpt dat je alleen hoge eisen aan je mensen kunt stellen als je hoge eisen aan jezelf stelt. Met slecht gereedschap sloop je geen beton maar de gebruiker. Goed functionerend gereedschap is een vereiste om de prestaties te leveren waar onze klanten om vragen.

Gebr. St. Nicolaas
Gebr. St. Nicolaas