Sloopbedrijf Dordrecht

Ben je op zoek naar een sloopbedrijf in Dordrecht? De sloopexperts van Gebr. St. Nicolaas staan voor jou klaar!  Met meer dan 55 jaar ervaring helpen wij jou graag met renovatie- en totaalsloop. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder een certificaat van een erkende instantie, namelijk TUV. Verder beschikken wij over een VCA- en sloopcertificaat. Deze zijn gelijkwaardig aan de ISO-norm. Onze slopers hebben al gewerkt aan vele projecten. Ben je benieuwd welke dat zijn? Bekijk deze dan hier.

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Sloopbedrijf Dordrecht | Jouw all-round sloopbedrijf

Het vergt ervaring, kennis en inzicht om op de juiste manier te slopen. Voor elke sloop wordt er een sloopplan opgesteld. Dit wordt gedaan door onze experts. Zo kunnen we op een efficiënte en veilige manier te werk gaan. Bij Gebr. St. Nicolaas wordt alleen gewerkt met het beste sloop materiaal. Wij vinden dan ook dat goed functionerend gereedschap een vereiste is om prestaties te leveren.

Circulair slopen

Circulair slopen is iets waar Gebr. St. Nicolaas voor staat. Als duurzaam sloopbedrijf zien wij de sloop van een gebouw, als de start van een noodzakelijke duurzame gebiedsontwikkeling. Maar wat is circulair slopen nou eigenlijk? Hierbij worden de vrijgekomen materialen op een verantwoordelijke manier ingezet. Door deze werkwijze in te zeten, kan het de CO2-uitstoot worden teruggedrongen en bevorderd het duurzaam hergebruik. Ook is het erg voordelig om bouwmaterialen te hergebruiken bij je eigen project of om door te verkopen aan de markt. Zo levert het op termijn toch nog geld op.

Sloopbedrijf Dordrecht

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over ons sloopbedrijf in Dordrecht, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wil je een offerte opvragen of een project bespreken? Vul dan eenvoudig ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Hopelijk mogen wij je snel van dienst zijn bij Gebr. St. Nicolaas!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.