Sloopwerken Dordrecht

Voor sloopwerken in Dordrecht ben je aan het juiste adres bij Gebr. St. Nicolaas. Wij zijn een all-round sloopbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring. Dit geldt voor zowel renovatie- als totaalsloop. Onze sloopexperts zijn in te zetten in Nederland en België. Bij ons kan je ervan uitgaan dat al het werk wordt uitgevoerd volgens de ISO-norm. Bij onze projecten pagina, zie je al een overzicht van alle projecten die wij al hebben mogen uitvoeren. Wanneer je hier nog vragen over hebt, kan er natuurlijk altijd contact worden opgenomen.

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Sloopwerken Dordrecht | Gebr. St. Nicolaas

Ons sloopbedrijf probeert altijd op een zo economisch en verantwoordelijke manier te slopen. Dit betekend ook dat milieu en veiligheid hoog op ons lijstje staat. Met onze brede kennis over het vak en de juiste benodigdheden voeren wij onze werkzaamheden zorgvuldig uit. Omdat slopen een specialistisch vak is, werken wij altijd volgens een juiste planning. Deze wordt ook opgesteld door één van onze specialisten. Wij zijn continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikken over een compleet machinepark. Zo kunnen wij u helpen bij elk divers project.

Ook met asbest kunnen wij jou helpen

Tijdens het slopen, wordt er vaak asbest geconstateerd. Dit kan erg gevaarlijk zijn en daarom beschikken wij over de nodige kennis om dit te verwijderen. Zo ben je niet afhankelijk van derde partijen en kunnen wij ook deze klus voor jou klaren. Bij Gebr. St. Nicolaas beschikken we over goedgekeurd en functionerend materiaal om asbest te verwijderen. Ook dit werk gebeurd volgens een strakke planning die ook door ons opgesteld zal worden.

Sloopwerken Dordrecht

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over ons sloopwerken in Dordrecht, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wil je een offerte ontvangen voor een project? Wij komen gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te stellen. Bij directe vragen kan er altijd telefonisch contact worden opgenomen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.