Circulair slopen

Voor circulair slopen ben je aan het juiste adres bij Gebr. St. Nicolaas. Wij zijn een all-round sloopbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring. Ons bedrijf vind je in Dordrecht, maar wij voeren projecten uit door heel Nederland en zelfs België. Niet alleen kunnen wij jou helpen met circulair slopen, maar ook wanneer u last heeft van asbest. Ben je benieuwd naar welke projecten wij al hebben mogen uitvoeren? Neem dan eens een kijkje.

Over ons

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Bekijk onze werkzaamheden

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Sloopwerken
Asbestsanering
Circulair slopen
Verkoop

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Vraag een offerte aan

Circulair slopen | Gebr. St. Nicolaas

Tegenwoordig is de vastgoedmarkt constant in beweging. De gebouwen worden aangepast of vervangen aan de moderne eisen. De overheid en opdrachtgevers streven naar een circulair economisch systeem, waarbij producten en grondstoffen kunnen worden hergebruikt. Het doel van circulair slopen is dat bij het slopen van een gebouw, de vrijgekomen materialen op een verantwoordelijk manier worden ingezet als bouwstoffen. Op deze manier kan de CO2-uitstoot worden teruggedrongen en kan je je eigen producten hergebruiken of doorverkopen.

Bouwmaterialen

Gebr. St. Nicolaas demonteert zorgvuldig herbruikbare bouwmaterialen, hierdoor beschikken wij over een ruim assortiment. Bij elk project wordt er gekeken of er bouwmaterialen zijn die hergebruikt kunnen worden. Dit kunnen materialen zijn, zoals tegels, balken, vloerdelen, bestrating en enkel- en dubbelglas. Let er wel bij op dat de materialen die wij aanbieden altijd zullen verschillen. Dit komt doordat ze van verschillende projecten afkomstig zijn.

Circulair slopen

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over ons circulair slopen beleid, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op. Wil je een offerte opvragen voor een circulair slopen project? Dan kan je die hier opvragen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.