Asbest laten verwijderen

Wilt u asbest laten verwijderen uit uw woning of pand? De experts van Gebr. St. Nicolaas staan graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis, weten wij in de meest complexe situaties het asbest veilig te verwijderen. Onze werkzaamheden worden altijd veilig uitgevoerd onder een certificaat van een erkende instantie, namelijk TUV.

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Asbest laten verwijderen door Gebr. St. Nicolaas

Al sinds 2014 werken wij samen met Asbestverwijdering Drechtsteden B.V. Door deze samenwerking wordt het mogelijk om onze klanten een compleet pakket aan te bieden. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar verschillende bedrijven, maar wordt alles via ons geregeld!

Soorten asbest

Er kunnen twee verschillende soorten asbest voorkomen:

  • Hechtgebonden asbest: Het kan voorkomen dat het niet nodig is om asbest te verwijderen. Asbestvezels kunnen namelijk nog stevig in het materiaal zitten. Als dit het geval is en het asbest is nog in goede staat en niet bewerkt hoeft te worden, dan vormt er geen gevaar.
  • Losgebonden asbest: Wanneer er sprake is van losgebonden asbest, zitten de asbestvezels niet stevig in het materiaal. Hierdoor kunnen de vezels vrijkomen, waardoor het allerlei gezondheidsrisico’s met zich mee kan brengen.
Asbest laten verwijderen

Neem contact op

Wilt u veilig door ons het asbest laten verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen de mogelijke gevolgstappen aan u uitleggen. Ook is het mogelijk om meteen een offerte bij ons aan te vragen. Na het indienen zult u binnen een paar dagen de offerte ontvangen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.