Herbruikbare bouwmaterialen

Gebr. St. Nicholas is een sloopbedrijf dat gelooft in de milieuvriendelijke aanpak van projecten door het verkopen van herbruikbare bouwmaterialen. Naast de traditionele sloopdiensten is ons team gespecialiseerd in de levering van gebruikte bouwmaterialen zoals tegels, vloerdelen, glas, balken en nog veel meer. Deze worden zorgvuldig door ons gedemonteerd. Let hier wel bij op dat onze voorraad altijd afwisselend is. Door herbruikbare bouwmaterialen aan te bieden, stelt Gebr. St. Nicholas klanten in staat om zich te blijven inzetten voor duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd afval op de bouwplaats te minimaliseren. Bovendien kunnen de gerecyclede materialen worden gebruikt in nieuwe bouwprojecten of verbouwingen zonder enige kwaliteits- of prestatievermindering.

Dáárom Gebr. St. Nicolaas BV

Uitgebreide expertise in sloopwerken

Actief in Nederland & België

Gecertificeerd voor u aan de slag

We gaan flexibel te werk

Uw all-round sloopbedrijf

Voor slopen met verstand. Kijk voor meer informatie bij onze werkzaamheden.

Wilt u ons inzetten voor een project? Vraag dan een offerte bij ons op.

Gebruikte bouwmaterialen van Gebr. St. Nicolaas

Gebruikte bouwmaterialen kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen terwijl u uw woonruimte of tuin renoveert. De bouwmaterialen kunnen relevant zijn voor eigenaren van onroerend goed, aannemers, ontwikkelaars en ontwerpers. De tweedehands bouwmaterialen zijn nog in goede staat, omdat ze altijd door ons zorgvuldig worden demonteert. U kunt altijd bij ons langskomen om alle herbruikbare bouwmaterialen te bekijken.

Circulair slopen

De reden dat wij tweedehands bouwmaterialen kunnen leveren is omdat wij circulair slopen. Hiermee wordt bedoeld dat tijdens ons sloopwerk, wij rekening houden met een aantal factoren en vraagstukken:

  • Kunnen er materialen bij een ander project in de regio worden hergebruikt?
  • Welke materialen kunnen terug naar de handelaar of producent?
  • Welke effecten heeft deze sloop op het milieu?
  • Welke bouwstoffen kunnen worden ingezet bij de renovatie op locatie?
herbruikbare bouwmaterialen

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze herbruikbare bouwmaterialen of het circulair slopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze afgeronde projecten en onze werkwijze. Heeft u een sloop project waarvoor u ons wilt inzetten? Vraag dan hier een offerte op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.